Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ



ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές, το βιντεάκι που θα παρακολουθήσετε είναι ένα φωτογραφικό αλμανάκ που περιέχει κάποιες από τις συνεχόμενες και αμείωτες δράσεις μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δεν δύναται φυσικά να τις βάλουμε όλες, διότι όπως καταλαβαίνετε είναι τόσες πολλές που θα χρειαζόταν ίσως ένα τρίωρο αφιέρωμα στην Δημόσια Τηλεόραση για να τις συμπεριλάβει όλες.

Το παρόν, είναι μία «γροθιά στο στομάχι» και μια απάντηση προς όλους εκείνους τους κακόβουλους από κάθε κατεύθυνση πολιτική και μη. Είναι μια δυνατή πιστοποίηση των δράσεων και της προσφοράς μας στην πόλη μας και όχι μόνον. Μιας προσφοράς εθελοντισμού, αγαθοεργίας και ενημέρωσης προς τους συμπολίτες και τους συμπατριώτες μας, χωρίς να τους ζητηθεί ΠΟΤΕ κάποια ανταπόδοση.

Όλοι όσοι βλέπετε στις φωτογραφίες του βίντεο έχουν μόνον ένα κίνητρο και δεν είναι άλλο από την αγάπη της Πατρίδας προς αυτήν, που οι ίδιοι νιώθουν. Είναι άνθρωποι συνήθως άνεργοι, αλλά ενεργοί Έλληνες Πατριώτες, δηλαδή γνήσιοι Έλληνες Εθνικιστές.

Όλοι αυτοί που μας κατηγορούν από αρχής της ιδρύσεως μας έως και σήμερα, παίρνουν μια αποστομωτική απόδειξη των ενεργειών μας που όμοιες τους δεν έχουν ξαναγίνει στην Ελλάδα, ούτε από σύλλογο αλλά ούτε και από κάποιο κόμμα. Ποτέ άλλοτε δεν προσφέρθηκαν απλόχερα τόσα πολλά από τόσους λίγους και σας υπενθυμίζω χωρίς χρήματα από άλλους παράγοντες, αλλά από τις ίδιες μας τις άδειες τσέπες.

Δεν επιθυμούμε να ταυτιστούμε με κανέναν άλλο σύλλογο, οργάνωση, πολιτικό κόμμα ή φορέα, ούτε με την εκκλησία ή οποιοδήποτε άλλο θρησκευτικό οργανισμό. Ήμασταν και θα παραμείνουμε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι και συνεργαζόμαστε μόνον με όλους όσους επιθυμούν το καλό της Πατρίδας  και του ενδόξου Έθνους μας.

Υ.Γ. …. Είναι η πρώτη φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε τα ηνία της πόλης και για αυτό επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον ανεξάρτητο συνδυασμό της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης του κυρίου Βαγγέλη Παππά. Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την κίνηση είναι πως θεωρούμε ότι δεν πρέπει να αφήνουμε να χάνονται τέτοιες μοναδικές ευκαιρίες, όταν μάλιστα προέρχονται από δυναμικούς και ανεξάρτητους συνδυασμούς και υποψηφίους, αλλά και από μία δυναμική ένωση πολλών οργανισμών και κομμάτων με κοινό σκοπό και προσανατολισμό όπως είναι ο Πατριωτικός τους χαρακτήρας. 

Κάποιοι ισχυρίζονται πως η Πατριωτική Κίνηση θα αποφέρει μόνον ελάχιστους ψήφους στην προσπάθεια αυτή. Ωστόσο αν τελικά γίνει έτσι τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, καθώς θα αποδειχτεί περίτρανα πως οι σύγχρονοι Έλληνες δεν εκτιμούν πλέον τίποτα και έχουν χάσει ένα βασικό χαρακτηριστικό τους …… το φιλότιμο.

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε περισσότερο. Ας μιλήσουν οι εικόνες για εμάς

3 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Χτες έγινε στην πόλη σας μια δυναμική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εναντίον της αναστηλώσεως του Μεντρεσέ.

Γιατί δεν συμμετείχατε ;;

Με το δικό σας μπλοκ και με τις δικές σας Σημαίες.

Φοβάστε μην σας πουν "χρυσαυγίτες" ;;;

Δηλαδή έχετε την απαίτηση να σας στηρίζουν οι άλλοι Πατριώτες, αλλά εσείς δεν συμμετέχετε σε δράσεις που οργανώνουν άλλοι ;;

iraklis 1971 είπε...

Γιατι την ειχατε ανακοινωσει και γνωριζε ο κοσμος οτι θα κανετε τετοια εκδηλωση;και στο φιναλε ναι δεν ειμαστε κομμα πολιτικο και δεν θελουμε να συμμετεχουμε σε τετοιου ειδους εκδηλωσεις. Αλλα και ουτε ποτε ειχαμε την απαιτηση να εισαστε παρων εσεις...καντε την δουλεια σας οπως ξερετε εσεις,και εμεις θα κανουμε την δουλεια μας οπως ξερουμε εμεις.κακως μπαινεις σε τετοιου ειδους σχολια...

ΜΕΓΑΣ ΜΑΚΕΔΩΝ είπε...

Ρε μεγάλε μας δουλεύεις?Η Πατριωτική Κίνηση ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα του μεντρεσέ όταν ουδείς άλλος στην Καβάλα γνώριζε οτιδήποτε γι αυτό. Έχουμε κάνει δεκάδες κινήσεις -εκδηλώσεις -συγκεντρώσεις -μοίρασμα φυλλαδίων για τον μεντρεσέ.Η Χρυσή Αυγή που ήταν τόσο καιρό.Τώρα ανακάλυψε το θέμα?Μην τρελαθούμε τελείως.Αλλά ξέρω,όποιος δεν είναι μαζί σας είναι απέναντί σας.