Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/06/2014



Απάντηση στο άρθρο του Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην φυλλάδα «ΠΡΩΙΝΗ» (23/06/2014 σελ.7)

Αγαπητοί Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες…

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μίας μικρής ευτυχώς πληθυσμιακής ομάδας που ξερνά μίσος και γεμάτη ανθελληνισμό χρησιμοποιεί την κίτρινη και αθλία γραφίδα της για τα Ιερά και τα Πάτρια. (Αναφερόμαστε φυσικά στην ανάρτηση της μεγάλης Σημαίας στο Φρούριο της Καβάλας). Όσα δηλαδή εμείς και ακόμη περισσότερο οι στρατευμένοι και οι πιλότοι μας τιμούμε. Όσοι τελικώς πήραν μέρος στο πανέμορφο αυτό γεγονός (AIR & SEA SHOW) που χάρισε πολλές σταγόνες χαράς στον ωκεανό της οικονομικής συμφοράς που βιώνουμε στην όμορφη χώρα και στην Γαλάζια Πολιτεία μας … Ναί ακόμη και οι ξένοι την τίμησαν. Μόνον οι εντόπιοι συνήθεις ύποπτοι και κυρίως αυτοί της εμετικής κίτρινης φυλλάδας, της «Πρωινής» δεν την τιμούν, (μάλλον πρέπει να την κόψουν την «Πρωινή» και να την ονομάσουν «Ολοήμερη»).

Μας προκαλεί μεν θλίψη, γιατί συμβαίνει στην Πόλη μας, αλλά συνάμα και ικανοποίηση διότι ξεμπροστιάζονται από μόνοι τους, το γεγονός ότι κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να ανοίξουν τον οχετό που έχουν για στόμα και να βγάλουν έξω ότι πιο πικρόχολο έχουν. Αυτή είναι η προσφορά τους στην όμορφη Πόλη μας, αυτό είναι το μόνον που ξέρουν να κάνουν και αμείβονται για αυτό. Όχι δεν είναι κακοί δημοσιογράφοι … είναι κακοί άνθρωποι που μισούν ότι Ελληνικό και Εθνικό, ότι Πατριωτικό οπού υψώνει το ηθικό των Ελλήνων. Είναι χαιρέκακοι μισέλληνες και προφανώς ντρέπονται για το ότι γεννηθήκαν εδώ, σε αυτό τον ευλογημένο τόπο. Τους ενοχλεί ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός, η Σημαία μας, ο Εθνικός μας Ύμνος, οι Εθνικές Παρελάσεις και η Ορθοδοξία.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, μάλλον δίποδα πρωτεύοντα θηλαστικά, οι οποίοι προωθούν οτιδήποτε ομοφυλοφιλικό και ανώμαλο, οτιδήποτε έχει να κάνει κατά της Ορθοδοξίας και υπέρ του Ισλάμ, καταδικάζουν οτιδήποτε προστατεύει την Ελληνική Οικογένεια και της Ελληνικές ηθικές αξίες και αρετές. Προωθούν της γκέι παρελάσεις και την παιδική πορνογραφία, την κτηνοβασία και τα ναρκωτικά με το πρόσχημα της απελευθέρωσης του ανθρώπου στο όνομα της δικής τους Δημοκρατίας. Τις προωθούν με το να σωπαίνουν ή  αν τις διαφημίζουν. Ναι, είναι ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι.

Επειδή όμως δεν θα μείνουμε στα λόγια, διότι η φωτογραφία και τα σχόλια τους είναι προσβλητικά για το σύνολο του Έθνους και του Ιερού μας Συμβόλου, δηλαδή της Σημαίας μας, σας ενημερώνουμε πως θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις κατά του αρθρογράφου  και της φυλλάδας. Θα απαιτήσουμε να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη προς άπαντες και μάλιστα από το δικό τους πρωτοσέλιδο. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο.


Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας.