Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/02/2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Αγαπητές Κυρίες και Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

 

Σεβόμενοι τον θεσμό που υπηρετείτε, με την ευκαιρία των τελευταίων γεγονότων και καθώς ακούστηκαν πολλά τα οποία μας αφορούν, θεωρήσαμε σωστό να σας αποστείλουμε τούτην εδώ την επιστολή, έτσι ώστε να γίνουν επιτέλους και οι δικές μας θέσεις γνωστές δίνοντας μας την ευκαιρία να εκφράσουμε την άποψη μας προς σε εσάς και προς τους επικριτές μας.

 

Έτσι λοιπόν, απευθυνόμενοι (και ΜΟΝΟΝ) προς τους κατήγορους μας και τους υποστηρικτές τους δηλώνουμε πως …..

 

Επί τέσσερα συναπτά έτη μας συκοφαντείτε, μας προσβάλετε, μας κατηγορείτε και εν τέλει, εσείς οι ίδιοι μας στοχοποιείτε. Ξεχνάτε μάλλον επίτηδες, ότι είμαστε έντιμοι νομοταγείς και αξιοπρεπείς οικογενειάρχες, που διατηρούμε καταστήματα ή εργαζόμαστε αλλού, συνεισφέρουμε στο Κράτος με τους φόρους μας και είμαστε κομμάτι του ιστού αυτής της πόλης.

 

Ξεχνάτε επίσης όλες εκείνες τις επιθέσεις που δεχτήκαμε κατά καιρούς, με κίνδυνο μάλιστα της σωματικής μας ακεραιότητας και ίδιας μας της ζωής. Θα σας θυμίσουμε λοιπόν τις τρείς από αυτές, με πρώτη την επίθεση των αναρχικών στην πρώτη μας κιόλας εκδήλωση υπέρ των πεσόντων των Ιμίων, πρίν από 4 χρόνια. Η δεύτερη ήταν η επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία μας ενώ η τρίτη έγινε τον προηγούμενο μόλις μήνα με μολότοφ, πέτρες, λοστούς, μακριά δοκάρια και άλλα, από 50 κουκουλοφόρους σε μόλις 14 άοπλους νεαρούς του συλλόγου μας.

 

Δεν ακούστηκε τίποτε και από κανέναν σας. Kαμία καταδίκη, καμία συμπαράσταση.

 

Με ποιό δικαίωμα συμβαίνουν λοιπόν όλα αυτά;

Επιτέλους, τι είναι αυτό που σας κάνει να μας πολεμάτε με τόσο μίσος;

 

Μήπως είναι ο Πατριωτισμός μας;
Ισχυρίζεστε πως και εσείς είσαστε πατριώτες, όμως οι πράξεις και τα έργα σας άλλα φανερώνουν.

Μήπως σας ενοχλεί ο Εθνισμός μας;
Πιθανόν, διότι από εσάς λείπει σίγουρα μιάς και βάζετε σε ίδια σημασία τους ομοεθνείς συμπατριώτες σας με τους παράνομους αλλοεθνείς και μουσουλμάνους. Άρα τον αρνείστε δημόσια.

Μήπως σας ενοχλεί η κριτική μας;
Κακώς, διότι εσείς που ευαγγελίζεστε την Δημοκρατία και αυτό-αποκαλείστε «προοδευτικοί», θα έπρεπε να μας δίνετε συγχαρητήρια κάθε φορά που αποκαλύπτουμε τα κακώς κείμενα και τα λάθη σας.

Είσαστε εσείς υπεύθυνοι άρχοντες;
Μάλλον όχι, αφού έχετε καταντήσει τον θεσμό του δημοτικού συμβουλίου, από υπεύθυνο όργανο αποφάσεων για το καλό του συνόλου της πόλης σε τσίρκο ευκαιριών, οπού μπορεί ο κάθε ανόητος και αστράτευτος να κλαίγεται μπροστά σας, κατηγορώντας μας ψευδόμενος ασύστολα. Αυτό δεν είναι πλέον δημοτικό συμβούλιο, αλλά λαϊκό δικαστήριο Σοβιετικού τύπου.
Ακόμη και αν υποθέσουμε πως όλοι εσείς που μας κατηγορείτε έχετε δίκιο σε ότι μας προσάπτετε, τότε γιατί μας στερείτε το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου;

Να γιατί λοιπόν, όχι μόνον είσαστε υβριστές και συκοφάντες, αλλά είσαστε οι μεγαλύτεροι φασίστες που έχει δεί ποτέ αυτός ο Δήμος.

Για την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας.

Ο πρόεδρος
Τόνιος Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: