Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Επιστολή Διαμαρτυρίας Προς Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Αγαπητοί κύριοι διευθυντές αλλά και λοιπά μεγαλοστελέχη της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος……
Ως Έλληνες πολίτες καθώς και ως εκπρόσωποι των οικογενειών, συγγενών και φίλων μας, εκφράζουμε την λύπη μας αλλά και την αηδία που νοιώσαμε με την διαφημιζόμενη και προβαλλόμενη σειρά από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκα'ι' σχετικά με την χρηματοδοτημένη από εσάς δημιουργία αυτού του εκτρώματος που ντροπιάζει και δυσφημεί τους ήρωες του '21. Θεωρούμε πως παραχαράσσει - διαστρεβλώνει και αμαυρώνει την ιστορία μας. Το λιγότερο που μπορούμε να σας πούμε είναι ντροπή σας.
Έτσι λοιπόν βρισκόμαστε σήμερα εδώ εκφράζοντας σας προσωπικά την αντίθεση μας προς την προσπάθεια απαξίωσης της ένδοξης ιστορίας μας, απαιτώντας παράλληλα την άμεση αποδέσμευση σας από το ντοκιμαντέρ της ντροπής.

Επιθυμούμε δε, αυτό να γίνει με γραπτή αλλά και προφορική ανακοίνωση στον τύπο. Σε διαφορετική περίπτωση σας υποσχόμαστε ότι η προσπάθεια μας αυτή θα εντατικοποιηθεί με νόμιμους πάντοτε τρόπους, όπως με την περαιτέρω ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.
Σας υπενθυμίζουμε επίσης πως αποτελεί τεράστια τιμή το να φέρετε το όνομα αυτό, της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος εκπροσωπώντας έτσι την χώρα μας, καθιστώντας σας ακόμα πιο υπεύθυνους. Παρακαλούμε όπως παραχωρήσετε αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας προς τους ανωτέρους σας. Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας.

Από τον σύλλογο Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας …..

Δεν υπάρχουν σχόλια: