Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Κινδυνεύει η ‘’δημοκρατία μας’’!!! Ποια Δημοκρατία;

  Μεγαλύτερος εχθρός αυτή τη στιγμή της ‘’Δημοκρατίας’’ στην Ελλάδα δεν είναι ο κάθε πολίτης που θα ξεστομίσει από αγανάκτηση φράσεις όπως «που είσαι ρε Παπαδόπουλε››, «μια χούντα χρειαζόμαστε››, καθώς και ούτε κάποιος Εύελπις με το να αναπαράγει ένα τραγούδι της Χούντας όπως αναφέρετε σε αρκετά δημοσιεύματα του έντυπου τύπου αλλά και στη τηλεόραση, αν και η πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι αληθή όλα αυτά. Όλα τα παραπάνω αποτελούν την έντονη δυσφορία του Ελληνικού λαού και την αγανάκτηση του κάθε πολίτη αυτής της χώρας που θέλει να ζεί σε μια πραγματική Δημοκρατική Ελληνική κοινωνία. 
  
    Ο πραγματικός κίνδυνος για την δημοκρατία μας βρίσκετε εδώ και χρόνια μέσα στο κυνοβούλιο ναι ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ!!. Βέβαια σε ένα μεγάλο ποσοστό έχουμε ευθύνη και εμείς ως πολίτες, διότι ενώ ψηφίζαμε αυτούς που μας έφεραν σε αυτοί την κατάσταση πότε δεν απαιτήσαμε και ποτέ δεν δείξαμε σε αυτές της μαριονέτες των παγκόσμιων τοκογλύφων και επίδοξων παγκόσμιων διακυβερνώντων όλων των λαών-εθνοτήτων, ότι εκεί πάνω εσάς τους πολιτικούς δεν σας βάλαμε γιατί μας κάνατε το ρουσφέτι και να μας βλέπετε σαν απλά ρομποτάκια που το μόνο που ξέρουν καλά είναι να τρέχουν πίσω από κάθε κόμμα να δίνουν την ψήφο τους και οι μαριονέτες να εκτελούν με άνεση της εντολές των αφεντικών τους. Αντίθετα θα έπρεπε να δείξουμε ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά τους και ότι θα πρέπει να δουλεύουν για εμάς και γενικά για την ευημερία και ανάπτυξη της κοινωνίας μας. 
   
    Ως πολίτες πρέπει όταν διαμαρτυρόμαστε να έχουμε προτάσεις και αιτήματα τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν και όχι αόριστες φράσεις και συνθήματα που το μόνο που κάνουν είναι να εκτονώνουν την οργή μας και στο τέλος να γυρίζουμε στο σπίτι μας χωρίς να έχουμε πετύχει τίποτα. Ας περάσουμε στο κυνοβούλιο , το οποίο όπως αναφέρθηκα και παραπάνω είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος εδώ και χρόνια για τους δημοκρατικούς θεσμούς της Ελλάδας. Είναι αυτό που έφερε το Δ.Ν.Τ και τα τρωκτικά του να δίνουν εντολές για το πώς θα πρέπει να κυβερνηθεί ή καλύτερα να λεηλατηθεί εδαφικά και οικονομικά η Ελλάδα. Μάλλον οι μαριονέτες μας «ξέχασαν›› ότι έχουμε το Σύνταγμα και τους νόμους μας.
  
    Είναι αυτοί που έδιωξαν και κατέστρεψαν της περισσότερες Ελληνικές Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες. Είναι αυτοί που κατέστρεψαν την αγροτική οικονομία και γενικά τον πρωτογενή τομέα της χώρας και κατάντησαν τη Ελλάδα χώρα παροχής υπηρεσιών. Είναι αυτοί που κρατούν τον ορυκτό πλούτο της χώρας στο υπέδαφος της ακόμη γιατί τάχα έχουν περιβαλλοντικές «ευαισθησίες››. Να είστε σίγουροι ότι η επιστήμη έχει του τρόπους να προστατέψει το περιβάλλον αλλά και να κάνει μια ορθή διαχείριση του ορυκτού πλούτου της χώρας με ελάχιστες συνέπειες στο περιβάλλον. ααα!! Να μην ξεχνάμε και της ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και κυριότερα την γεωθερμία. Είναι αυτοί που υπακούοντας στα αφεντικά της νέας τάξης μειώνουν μισθούς και βάζουν επιπλέον φόρους τάχα για να «ξεχρεώσουμε››.
    
    Ποιους; τους Τραπεζίτες φυσικά. Είναι αυτοί που ξεπουλάνε και φέρουν σε κίνδυνο την Εθνική κυριαρχία της χώρας καθώς εάν δεν προστατεύεις τα Εθνικά κυριαρχικά σου δικαιώματα δεν μπορείς να έχεις όλα τα παραπάνω. Τέλος είναι αυτοί που δημιουργούν θέματα περί πραξικοπήματος και διάφορα άλλα τεχνάσματα για να καλύψουν της δικές τους βρωμιές.
Έλληνα πολίτη, η Χούντα δεν βρίσκεται στη κάθε φράση που θα ξεστομίσει ο κάθε πολίτης από αγανάκτηση ούτε μέσα σε οποιαδήποτε στρατιωτική σχολή. Η χούντα εδώ και χρόνια είναι μέσα στο Κυνοβούλιο. Στο χέρι σου είναι να δείξεις σε όλους αυτούς εκεί μέσα ότι δεν τους ψηφίζεις για να τρώνε τη σάρκα σου αλλά για να υπηρετούν εσένα. Επιτέλους Ξύπνα.
   
   Ως Πατριωτική Κίνηση πολιτών Καβάλας θα στηρίζουμε πάντοτε τον Ελληνικό Στρατό, όπως φυσικά και τους Ευέλπιδες αλλά και κάθε στρατιωτική σχολή. Ο Στρατός, ο οποίος είναι το μόνο που μας έχει απομείνει και δεν έχει δείξει μετά την μεταπολίτευση αντιδημοκρατικά αισθήματα, που αν τον κατείχαν θα το είχε κάνει σε πολλές περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Έτσι λοιπόν, βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί κάτω τα Χέρια από τους Ευέλπιδες. 
Αλλού βρίσκονται τα Χουντικά σταγονίδια πολιτικάντηδες. Για κοιταχτείτε καλύτερα στον Καθρέφτη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: