Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αγαπητέ μας Συμπολίτη/Συμπολίτισσα …

Είμαστε μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας και ο σκοπός της ίδρυσης του συλλόγου μας είναι η συντήρηση του Εθνικού και Πατριωτικού αισθήματος που τόσο έχει βληθεί σκόπιμα τον τελευταίο καιρό. Είμαστε εδώ προσπαθώντας να γίνουμε άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας, πράττοντας το αυτονόητο και προβάλλοντας των Ανθρωπισμό. Νιώθουμε την ανάγκη να τιμούμε τους Νεκρούς Ήρωες μας και τα μνημεία τους, να βοηθούμε στις αναδασώσεις αλλά και όπου η όταν χρειάζεται. Θεωρούμε πως όταν η Πολιτεία δεν είναι ικανή να φροντίζει, τότε το κάνουν οι ίδιοι οι Πολίτες.

Ίσως να έχετε ακούσει για εμάς, λόγια άσχημα η λόγια ωραία. Είμαστε εδώ, ώστε να δείτε και να ακούσετε από εμάς τους ίδιους και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Λίγη σημασία όμως έχουν τα παραπάνω καθώς εδώ βρισκόμαστε για Ιερό σκοπό. Νιώθουμε την ανάγκη να στηρίζουμε κάθε Έλληνα πολίτη ο οποίος βάλλεται περισσότερο σήμερα όσο ποτέ λόγο της κρίσης. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να έρθουμε στον δρόμο και να ζητήσουμε εμείς για αυτούς που πραγματικά χρειάζονται την βοήθεια όλων. Από ρουχισμό και τρόφιμα αλλά και ότι άλλο μπορεί ο καθένας από εμάς να προσφέρει από την καρδιά του. Δεν έχει ποτέ σημασία αν είναι μεγάλο η μικρό, παλιό η καινούριο, όμορφο η άσχημο. Σημασία έχει πως θα είμαστε εδώ από σήμερα Πέμπτη, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, τις ώρες που η αγορά θα είναι ανοικτή. Για λόγους ευθιξίας, δεν θα δοθούν λίστες με τα ονόματα των οικογενειών που θα παραλάβουν τα αγαθά στην δημοσιότητα, είναι όμως θεμιτή η συμμετοχή των ευεργετών στην διανομή των.
Αγαπητέ μας Συμπολίτη/Συμπολίτισσα να θυμάσαι πάντοτε πως,¨ΟΣΑ ΠΕΤΑΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ¨.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: