Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Προς Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας …..

Ως Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας για τον άδικο χαμό των δυο νεαρών παλικαριών της ομάδος ΔΙΑΣ.
Θέλουμε να γνωρίζετε πως ως νομοταγείς Έλληνες πολίτες και σαφώς υπέρ του θεσμού της Αστυνομίας, είμαστε δίπλα στον απλό Έλληνα Αστυνομικό στο πρόσωπο του οποίου αναγνωρίζουμε την προσφορά του στην Πατρίδα μας.
Αναγνωρίζουμε τις τρομερές προσπάθειες που καταβάλει ο Έλληνας Αστυνομικός σήμερα με τα τεράστια ποσά που διαθέτει ο ίδιος, μιας και το κράτος δεν είναι ικανό, ώστε να παρέχει από μόνος του την προστασία που του χρειάζεται.

Αναγνωρίζουμε τον κίνδυνο που διατρέχετε καθημερινά θυσιάζοντας της ζωές σας, όπως έγινε προφανές και με το πρόσφατο συμβάν, για τις δικές μας ζωές εξαγοράζοντας τες με χίλια μόνον ευρώ το μήνα και αυτά μεικτά.
Θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων όπως και σε όλες τις άλλες οικογένειες των Ελλήνων Αστυνομικών, τονίζοντας την συμπάθεια και την συμπαράσταση μας στις δύσκολες ώρες που περνούν.
Θα θέλαμε να τονίσουμε πως όσο ο Έλληνας Αστυνομικός είναι δίπλα στον Έλληνα πολίτη υπερασπίζοντας τον, θα πρέπει να νιώθει υπερήφανος για το λειτούργημα του όπως επίσης και ο πολίτης νιώθοντας ασφάλεια θα πρέπει να είναι υπερήφανος για τον Αστυνομικό χωρίς απαραίτητα να τον φοβάται.

Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στους άλλους δυο συναδέλφους σας που βρίσκονται στο νοσοκομείο όπως δύναμη και κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια του έργου σας.

Με Τιμή
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: