Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ε.Βενιζέλος σε υπουργικό: "Να μειώσουμε την φορολογία"!!!!!!!!!!!!!!!

Παρέμβαση που έθεσε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου αφού τόνισε ότι «το πρόβλημα της οικονομίας είναι πολιτικό και πρέπει να ανακτηθεί η δυνατότητα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας». Παράλληλα τάχθηκε κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «θα οδηγήσει σε αναπαραγωγή ή διόγκωση του προβλήματος.

Όντως το πρόβλημα της Οικονομίας είναι πολιτικό. Αλλά οι πολιτικοί τι κάνουν για να πάψουν να αποτελούν το πρόβλημα της χώρας;

Παράλληλα ο Ε.Βενιζέλος ομολόγησε ότι οι στόχοι του μνημονίου έπεσαν έξω και ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε μείωση της φορολογίας.

Παράλληλα, ο υπουργός Άμυνας, φέρεται να έχει ταχθεί υπέρ της ψήφισης των σοβαρών νομοθετημάτων με αυξημένη πλειοψηφία. Ερωτηθείς κατά την έξοδο του ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι δεν εννοεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα αλλά για νομοθετήματα όπως είναι η τροποποίηση της Λισσαβόνας διερωτώμενος χαρακτηριστικά «εξάλλου έγινε η ΝΔ αντιευρωπαϊκή;»

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει πάλι αύριο το πρωί της Τετάρτης το υπουργικό συμβούλιο. Εκεί θα παρουσιαστεί το πολυνομοσχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας από την Τίνα Μπιρμπίλη, η αναμόρφωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας καθώς και μέτρα για την προστασία των οφειλετών και των καταναλωτών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: