Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

Προσπαθούν να κατευθύνουν τον κόσμο δήθεν για ειρηνική διαμαρτυρία και τάχα μου πως γίνεται αυθόρμητα. Αναρωτηθήκατε μήπως γιατί? Διότι δεν αντέχουν την οργή του. Που ξανακούστηκε διαφήμιση συγκέντρωσης από όλα τα κανάλια μαζί? Συνήθως της υποκρύπτουν. Όλος ο κόσμος είναι ένα πείραμα καθώς σε ολόκληρο τον πλανήτη κάνουν το ίδιο. Μετρούν το πόσο ευκολόπιστοι έχουμε παραμείνει και εφευρίσκουν τρόπους καθοδήγησης. Δεν είμαστε κατά της διαμαρτυρίας ούτε και του τρόπου που αυτή εκδηλώνεται. Το αντίθετο μάλιστα. Είμαστε όμως ενάντια σε αυτούς που την οργανώνουν και την κατευθύνουν. Τα κέντρα χειραγώγησης του Σόρος και τα τσιράκια του στον Σκάι και στο ιντιμίντια.

Δεν είδαμε κανένα αγανακτισμένο να θέτει και να διεκδικεί κάτι για τα Εθνικά θέματα. Ούτε για ονομασία της Μακεδονίας, ούτε για το τουρκικό προξενείο της Θράκης, ούτε για την κατεχόμενη Κύπρο μας, ούτε για Καστελόριζο και την ΑΟΖ, ούτε για την λαθρομετανάστευση και το παραεμπόριο, ούτε για τις παραβιάσεις των τούρκων ακούσαμε κάτι. Δυστυχώς βγήκαν έξω κυρίως οι δημόσιοι υπάλληλοι οι συμβασιούχοι, οι αναρχικοί και οι αριστεριστές αλλά και όσοι απλοί άνθρωποι έχουν καλές προθέσεις αλλά δεν είναι σωστά ενημερωμένοι. Βγήκαν μονάχα όταν πόνεσε η τσέπη τους. Το πιο ενοχλητικό από όλα, είναι το ποιός κρύβεται πίσω από όλα αυτά και επίσης το ψέμα που αφήνουν ακόμη και σήμερα να διαρρέει ότι μας τσίγκλησαν οι Ισπανοί. Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ούτε και αναρτήθηκε κανένα πανό με τέτοιο σύνθημα. Ερευνήστε το και θα δείτε. Μάλιστα τους ξέφυγε κάποια στιγμή στο Σκάι, στην εκπομπή πρώτη γραμμή του Λυριτζή και του Οικονόμου.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως δεν είμαστε εναντίων του κόσμου που διαμαρτύρεται ούτε και του τρόπου που αυτή εκδηλώνεται. Είμαστε όμως εναντίων όσων την υποκινούν και την προωθούν. Αυτοί είναι οι παγκοσμοιοποιητές οι οποίοι έχουν όνομα όπως ο αριστερός Ισπανός εθνομηδενιστής εβραίο –γαλλογερμανικής καταγωγής 93χρονος ονόματι Στεφάν Εσέλ που καλεί σε παγκόσμιο ξεσήκωμα χωρίς Έθνη και Πατρίδες. Έτσι είναι προφανές ότι εφαρμόζουν τα σχέδια των παγκοσμοιοποιητών. Ο κόσμος λοιπόν που έχει σιχαθεί τα πάντα και έχει ανάγκη κάπου να στηριχτεί και να πιστέψει, παρασύρετε εύκολα. Για αυτό λοιπόν εμείς προτείνουμε να γυρίσει ο κόσμος στον Εθνικοπατριωτισμό ο οποίος σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργεί ως την οικογένεια που πάντοτε σε περιμένει να γυρίσεις ακόμη και αν κάνεις λάθος. Είναι πάντοτε εκεί για να σε ενημερώσει και να σε προστατέψει.


Έτσι λοιπόν εγείρονται κάποια ερωτήματα τα οποία μένουν να απαντηθούν. Κάποια από αυτά είναι τα εξής….

- Πρώτα από όλα, πως γίνεται να ξεσπάει συγχρονισμένα πρώτα σε χώρες με φυσικούς πόρους?

- Πως από φίλοι έγιναν ξαφνικά εχθροί όπως ο Καντάφι?

- Ποιοι είναι αυτοί που μοιράζουν μπλουζάκια αφίσες και φυλλάδια και που βρίσκουν τα χρήματα?

- Πως είναι δυνατόν οι αυθόρμητοι να είναι τόσο καλά οργανωμένοι από τα πρώτα λεπτά τις διαμαρτυρίας?

- Γιατί διαφημίζουν τόσο πολύ τα κανάλια αυτή την διαμαρτυρία ενώ έχουν αποκρύψει άλλες, κυρίως Εθνικοπατριωτικές?

- Τι σχέση έχει το ιντιμιντία και γιατί οι δήθεν αναρχικοί προσπαθούν να σπιλώσουν όσους διαμαρτύρονται με Ελληνικές σημαίες?

- Γιατί μιλούν για πολίτες και όχι για Έλληνες πολίτες?

- Γιατί παρουσιάζουν το πρόβλημα ως οικονομικό και πανευρωπαϊκό και όχι ως Ελληνικό και Εθνικό?

- Γιατί ποτέ δεν αναφέρονται τα Εθνικά θέματα, ΑΟΖ, τουρκικό προξενείο κλπ?

- Πως είναι δυνατόν να συμμετέχουν ως αγανακτισμένοι, κάποιοι γνωστοί καθηγητές πανεπιστημίων οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι για το κακό που μας έφεραν?


Για αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους δεν μπορούμε να συμπράξουμε στην διαμαρτυρία καθώς γνωρίζουμε ότι είναι κατευθυνόμενη. Εμείς επιθυμούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο με τα δικά μας επιχειρήματα και από εκεί πέρα ας πράξει όπως αυτός νομίζει. Όμως σε ότι αφορά την Εθνική μας κυριαρχία δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Αγανακτισμένος θα πει μπουχτισμένος και συνεπώς εξοργισμένος. Εγώ αγανάκτηση με μπύρες και σουβλάκια, με χορούς και με τραγούδια δεν έχω ξαναδεί. Και σας ξαναλέω πως αν ήταν όντως αυθόρμητη θα ξεσπούσε εκεί που πρέπει να ξεσπάσει. Όμως επειδή φοβούνται την πραγματική οργή του κόσμου, τον καθοδηγούν σε ήρεμη τάχαμου διαμαρτυρία για να τον εκτονώνουν. Εντωμεταξύ, αυτοί ανενόχλητοι περνούν τα μέτρα και ότι άλλο θέλουν.


Ένα κόλπο τους είναι να κάνουν τον κόσμο να ζητήσει ο ίδιος μια παγκόσμια κυβέρνηση, με το πρόσχημα ότι οι τοπικοί άρχοντες δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους αλλά όλοι μαζί τελικά μπορούμε. Έ λοιπόν δεν μπορούμε, διότι όταν δεν μπορείς να κανείς κουμάντο δέκα εκατομμύρια , πως είναι δυνατόν να κάνεις κουμάντο 6 δισεκατομμύρια? Αυτή την εποχή, δεν πρέπει κανείς Έλληνας να μείνει αμέτοχος. Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και θα κρίνουν το μέλλον όλων μας. Η δική μας άλωση ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια πρίν. Αφού παραπλάνησαν τον λαό, κατέστρεψαν την παιδεία και απαξίωσαν τους θεσμούς του στρατού και της αστυνομίας, τώρα ξεπουλούν τις συγκοινωνίες (τρένα), τις επικοινωνίες (ΟΤΕ), την ενέργεια και το νερό. Ενώ ζητούν παράλληλα τα όπλα από τους Εθνοφρουρούς. Το απόλυτο ξήλωμα της Ελλάδος. Ο Κοσμάς ο Αιτωλός μας έχει προειδοποιήσει ¨θα έρθει καιρός που θα σας ζητήσουν να παραδώσετε τα όπλα, από τα δύο να δώσετε το ένα¨. Αυτός ο καιρός έχει έρθει.
Ανοίξτε λοιπόν τα μυαλά σας και τα μάτια σας και μην πιστεύετε ούτε και εμάς. Ερευνήστε από μόνοι σας. Πιθανόν να κάνουμε και εμείς λάθη, δεν το αποκλείουμε. Ενημερώστε και εμάς αν δείτε κάτι που δεν έχουμε δει. Διότι όλοι μαζί προσπαθούν να βρούμε λύσεις και να κάνουμε καλύτερη την ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: