Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

" Αδειασμα " Πούτιν στα Σκόπια - Παραδέχεται την Eλληνικότητα του Μ. Αλεξάνδρου ...!!!



Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη τύπου ενώπιον δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και Σκοπιανοί- αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς στην ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η δήλωσή του αυτή προβλήθηκε εκτενώς από τα ΜΜΕ των Σκοπίων.
«Αδειάζοντας» σαφώς και κάθετα τον Γκρουέφσκι και την προπαγάνδα του, ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και υποψήφιος για την προεδρία της Βλαδίμηρος Πούτιν, σε δήλωσή του η οποία καταγράφεται με τον πιο επίσημο τρόπο στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης, (http://premier.gov.ru/events/news/17938/) αναφέρει:
«Στην εποχή του και για να λύσει οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, κατέκτησε την Περσία. Η σημερινή Ελλάδα δεν διεκδικεί να κατακτήσει κανέναν, αλλά θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το εθνικό της νόμισμα και να έχει παράλληλα και το δικό της σύστημα εκτύπωσης νομίσματος».
Με τη δήλωσή του αυτή ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, παίρνει θέση -εκτός των άλλων- και απέναντι στην ανιστόρητη προπαγάνδα των Σκοπίων.

H συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε ενώπιον δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και Σκοπιανοί-.
http://briefingnews.gr
Δείτε τι δήλωσε:


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: