Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ



Αγαπητοί Έλληνες……

Συνεχίζεται έως αύριο για πέμπτη και τελευταία μέρα η συλλογή τροφίμων και σχολικών ειδών για άπορες Ελληνικές οικογένειες από τον σύλλογο μας. Η προσέλευση του κόσμου είναι συγκινητική βοηθώντας έτσι με όλη τους την ψυχή, τους  Έλληνες που έχουν ανάγκη αυτή την στιγμή από λίγα τρόφιμα και την στήριξη μας. Η συλλογή τροφίμων είναι όπως πάντα από Έλληνες και μόνον για Έλληνες.

Μέχρι σήμερα, κάνοντας έναν μικρό υπολογισμό, έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας μαζεύοντας περί τους 2 τόνους. Η αυριανή ημέρα θα είναι και η τελευταία καθώς και μέχρι τις 2 το μεσημέρι οπού και θα μαζευτούν θα καταμετρηθούν και θα διαχωριστούν όλα, έτσι ώστε να γίνει ποιο εύκολη η διανομή τους. Η φάση της συλλογής είχε δύο πρόσωπα, αυτό της χαράς και της λύπης. Χαρά διότι οι συμπολίτες μας έστω και για λίγο θα νοιώσουν την αγάπη του κόσμου που τους τα προσφέρει, λύπης καθώς δεν επιτρέπετε να φέρονται με αυτό τον τόσο απαξιωτικό τρόπο στον Ελληνικό λαό.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, όλοι οι Ελληνες μεταξύ μας θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχει φέρει ο καιρός. Εμείς ως πατριωτικός σύλλογος θα είμαστε πάντοτε κοντά στους  Αδελφούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: