Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Με τα λόγια του Προέδρου ….



Κάθε μέρα βλέπω μπαγιάτικες κυράτσες στα καφέ να μιλάνε και να εξηγούν τα τούρκικα έργα. Καλά ωρέ, είστε με τα καλά σας?? Εδώ χάνετε η Θράκη και εσείς τρώτε την τουρκική προπαγάνδα?? Δεν έχετε τον θεό σας?? Κάθε μέρα στην Θράκη παίζονται παιγνίδια που ανατρέπονται το ένα μετά το άλλο σε βάρος της. Το τουρκικό προξενείο οργιάζει, κανείς δεν νοιάζεται, καταπατιούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα των Πομάκων. Η Ελληνική πολιτεία σιωπά ύποπτα... κανείς δεν αντιδρά. Ξεπουλιούνται λιμάνια σε τουρκικά χέρια στην Λέσβο. Και εμείς φωνάζουμε έλα ρε και τι έγινε? Ένα έργο είναι. Έλα όμως που δεν είναι ένα έργο!! Μόνο στα κρεβάτια σας που δεν τους βάλατε.

Ξυπνήστε όλοι πριν είναι αργά. Κανείς δεν ενδιαφέρετε πλην ελαχίστων Ελληνόψυχων που αντιδρούν. Μερικοί από εσάς δεν ξέρετε ούτε καν που πέφτει η Θράκη, ανοίξτε κανέναν χάρτη δεν κάνει κακό. Η πρώτη ταφόπλακα ήρθε με τον Καλλικράτη. Η δεύτερη ταφόπλακα είναι αυτή που ήρθε με την μεταφορά λαθροεποίκων στην Θράκη, και η τρίτη είναι αυτή που έρχεται αλλά όλοι σφυρίζουν αδιάφορα δηλαδή οι ΕΟΖ (ειδικές οικονομικές ζώνες). Όλοι αυτοί οι λαθροέποικοι επηρεάζουν την αντιστοιχία μουσουλμάνων - χριστιανών και θα γείρει η πλάστιγγα υπέρ των μουσουλμάνων ώστε να πάμε για την ¨Κοσοβοποίηση¨(ανεξαρτητοποίηση)  της Θράκης.

Θα τους χρησιμοποιήσουν (τους λαθραίους) στις ειδικές ζώνες ως φθηνά εργατικά χέρια με την δικαιολογία οτι και αυτοί είναι άνθρωποι και κακώς τους έχουμε κλεισμένους εκεί.Όλα αυτά συνθέτουν το πάζλ της παράδοσης της Θράκης άνευ όρων. Σας πληροφορώ όμως οτι η Θράκη θα περάσει σε ξένα χέρια μόνο αν το επιτρέψουμε εμείς, για αυτό ξυπνήστε οι ¨ωχαδερφιστές¨ και οι κυράτσες του καναπέ. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Για να μην πάει χαμένο το αίμα των ηρώων του 1821 ξυπνήστε. Η αιτία που είστε εσείς σήμερα ελεύθεροι και πουλάτε θεωρία είναι ο Κολοκοτρώνης και η παρέα του. Πόσα πρέπει να σας πούμε ακόμη για να ενεργοποιηθείτε, πόσα πρέπει να σας πούμε μήπως και ξεκινήσετε τον αγώνα σας?

Έρχεται σύντομα μεγάλη πείνα και άραγε και εκεί θα λέτε δεν βαριέσαι κάτι θα γίνει;. Πάρτε επιτέλους την κατάσταση Ελλάς στα χέρια σας. Αποδείξτε οτι είστε άξιοι απόγονοι Ελλήνων και μην γίνεστε γιουσουφάκια.

Κωνσταντίνος Τόνιος

Πρόεδρος Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: