Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;

 • Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ, έγινε ο δαίμονας που θα στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".
 • Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδος σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους τραπεζίτες και τα αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.
 • Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε "εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου. (χωρίς να προσβάλουμε τα επαγγέλματα αυτά).
 • Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
 • Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιχνίδι του χρηματηστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα γιατί κάποιοι γίνανε ζάμπλουτοι σε μία νύχτα ανταλλάσοντας πλούτο με αέρα;
 • Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την "ελεύθερη αγορά"; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας.
 • Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με την δυστυχία τους και εμάς δυστυχισμένους.
 • Κατάλαβες τώρα ότι έχεις την καλύτερη γωνιά του κόσμου, το καλύτερο οικόπεδο και στο κοστολογούν μόλις 300 δισ; Τότε τα βράχια της Ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;
 • Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν όνομα; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα-Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσει στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον εργολάβο.
 • Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από την μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μία θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα" με ειδικότητα στον αέρα.
 • Κατάλαβες τώρα γιατί στην Βουλή δεν μπαίνει ποτέ ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κομματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόπιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.
Δεν θα βρείτε κανέναν από τους Έλληνες λαμπρούς διανοητές και επιστήμονες εκεί μέσα.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλα αυτά; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ούτε στο Γένος, ούτε στην σκέψη.

Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δύο δουλειές, οι ηλικιωμένοι ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!
Κάνουν μία νέα μορφή Γενοκτονίας και το ξέρουν πάρα πολύ καλά...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗΝ ΠΟΣΚΥΝΑΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: