Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.



Γιά την Μακεδονία καί την πόλη της Καβάλας

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την πόλη μας. Πολλά τα οποία δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς η Πατρίδα μας περνά την φτιαχτή τους κρίση. Έπειτα από την επίσκεψη του τούρκου υπουργού εξωτερικών υπάρχουν πληροφορίες, κατά κάποιους άλλους μόνον φήμες, πως δημιουργείται το οθωμανικό κέντρο σπουδών καί το άνοιγμα τουρκικής τράπεζας ZIRAAT η οποία ήδη δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή καί στην Ξάνθη. Ακούγεται μάλιστα πως είναι δελεαστικές οι προσφορές της, μιάς καί δίνει δάνεια με επιτόκιο 3% μόνον.

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό? Καταλαβαίνει κανείς σας τις επιπτώσεις μιάς τέτοιας κίνησης? Γνωρίζουμε πως όλα τα νοικοκυριά περνούν μεγάλη κρίση όπως είναι γνωστό καθώς είναι υπερχρεωμένα στις διάφορες ¨Ελληνικές¨ τράπεζες καί είναι όλοι τους απελπισμένοι . Αν τρέξουν να πάρουν δάνεια με το δέλεαρ του μικρού επιτοκίου θα υποθηκεύσουν τα σπίτια τους καί τις περιουσίες τους, δηλαδή το μέλλον αυτών και των παιδιών τους στους τούρκους. Ποιός όμως θα τους εγγυηθεί ότι θα βρούν χρήματα να ξεπληρώσουν τις τουρκικές τράπεζες καθώς η κατάσταση τις κρίσης χειροτερεύει? Η κυβέρνηση????? Καλό το αστείο. Αυτή την φορά όμως η τουρκιά θα έχει δικαιωματικά κατακτήσει τις περιουσίες αυτές, στην ουσία αποκτά με νόμιμο τρόπο Ελληνικά εδάφη.
Να ένα απλό παράδειγμα. Ας υποθέσουμε πως κάποιος Έλληνας δέν μπορεί να ξεπληρώσει την τουρκική τράπεζα καί του παίρνουν το σπίτι. Η τράπεζα έχει το δικαίωμα να πουλήσει σε όποιον αυτή θέλει. Η έστω καί να δωρίσει σε δικό της στέλεχος. Έτσι λοιπόν ποιός μας εγγυάται ότι δέν θα το πουλήσει σε τούρκο η σε άλλο μουσουλμάνο? Φορτωθήκαμε λοιπόν τον πρώτο έποικο.

Κανένα ευρωπαϊκό δικαστήριο δέν θα δικαιώσει τους Έλληνες έπειτα από αυτό, καθώς θα έχουν υπογράψει με την θέληση τους. Δεν χρειάζεται λοιπόν πόλεμος αλλά εξυπνάδα καί αγάπη για την πατρίδα, την οποία και φαίνεται πως οι τούρκοι κατέχουν για την δική τους. Θα γίνει όπως στην Παλαιστίνη στις αρχές του 1940, οπού με δικές τους υπογραφές πουλούσαν με ευκολία την γη τους στους κρυφούς η στους φανερούς εβραίους ενδιαφερόμενους . Στην αρχή λίγοι, μετά εκατοντάδες καί κάποια στιγμή χιλιάδες με έτοιμο σχέδιο για το πρώτο εβραϊκό κράτος. Όταν ξύπνησαν ήταν πλέον πολύ αργά. Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο από το να πολεμήσουν για να πάρουν πίσω την γη των προγόνων τους την οποία πιο πρίν πουλήσαν. Οι εβραίοι δεν έκαναν κατακτητικό πόλεμο αλλά αγόρασαν νόμιμα την γη.

Έκαναν πόλεμο μόνον όταν τους επιτεθήκαν οι Άραβες καί φυσικά αμυνθήκαν δικαιολογημένα για να κρατήσουν τα σπίτια στην γη που αγοράσαν. Αυτό κάνουν μέχρι σήμερα και όσο καί αν συμπαθούμε τους Παλαιστινίους αυτή είναι η αλήθεια. Το ίδιο πιθανόν να πάθουμε καί εμείς αν δέν αντισταθούμε τώρα και μακάρι να βγούμε ψεύτες. Αυτό είναι μέσα στα σχέδια του νεοοθωμανισμού που ονομάζεται δόγμα Νταβούτογλου. Θέλουν να μας κάνουν ραγιάδες με την θέληση μας και ξανά υπόδουλους του χρήματος αλλά και των τούρκων. Ό,τι κατάφεραν οι πρόγονοι μας με αγώνες, θα πάει στον βρόντο από τον φόβο μήπως μας πούν ρατσιστές καθώς δεν προληφθήκαμε. Καλοθελητές πάντως έχουμε στην πόλη μας πολλούς επιφανείς καί τους γνωρίζετε όλοι σας.
Έχουν λοιπόν σκοπό να ανοίγουν συνέχεια καταστήματα όπως τό ζαχαροπλαστείο που έχει ήδη ανοίξει απέναντι από τα πρώην μπόντι λάιν. Έπειτα, με το πρόσχημα των πολλών μουσουλμάνων στις πόλεις μας θα έρθουν καί θα μας φορτώσουν καί τα τζαμιά. Βλέπετε, δέν θα είναι μόνον οι τούρκοι επιχειρηματίες που θα έρθουν, θα φέρουν καί τις υπηρεσίες τους αλλά και το προσωπικό τους. Ο εποικισμός έχει ήδη αρχίσει αλλά δέν θέλουμε να το δούμε.

Και έπειτα έχουμε τους Αιγυπτίους από τα καΐκια αλλά καί τους λαθραίους οι οποίοι είναι όλοι τους μουσουλμάνοι καί δέν τους διώχνει κανείς, τυχαίο? δέν νομίζω. Καί ώς δείγμα καλής θέλησης θα φτιάξουμε τζαμιά η θα ανοίξουμε τα ήδη υπάρχοντα. Ούτε καί η λειτουργεία στην Τραπεζούντα ήταν τυχαία. Τώρα μας λένε πως αυτοί είναι τόσο καλοί μαζί μας που έκαναν πρώτοι την κίνηση καλής θελήσεως. Αλήθεια, γιατί δεν μειώνουν τον ΦΠΑ, ώστε να επανέρθουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις που έφυγαν στο εξωτερικό και να ξαναδουλέψουν οι Έλληνες?

Δείτε πως καλοβλέπουν τα νησιά μας και μάλιστα όσα είναι σε Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, για την οποία δεν φροντίζει το ανύπαρκτο κράτος να κατοχυρώσει. Και αυτό τυχαίο? Τυχαίο το ΔΝΤ στην πατρίδα μας? Γιατί δεν εξάγουμε τον ορυκτό μας πλούτο καί να ξεχρεώσουμε, που κατά την άποψη επιφανών Ελλήνων επιστημόνων δεν χρωστάμε κάν? Μήπως γιατί καί αυτόν τον έχουμε υποθηκεύσει ώστε να τον μοιραστούμε με τον καλό μας γείτονα για τα συμφέροντα κάποιων άλλων?

Μήπως για αυτό έχουν απαξιώσει τον στρατό μας τόσο ώστε να αφήνουμε να μπαινοβγαίνει ο κάθε παρείσακτος όποτε θελήσει με ευκολία και μάλιστα να διεκδικεί όσα με αίμα κράτησαν οι γενναίοι πρόγονοι μας. Είναι περίεργο πάντως που συνέπεσαν όλα μαζί, πρώτα η Ελληνοτουρκική φιλία και η αλλαγή της ιστορίας μας για χάρη της ¨φίλης¨ γείτονος. Ας μην ξεχνούμε τον σημαντικό ρόλο της Δραγώνα όπως και της Διαμαντοπούλου, οι οποίες με κάθε ευκολία αλλάζουν τα σχολικά βιβλία μπρός στις υλικές αποδοχές που προφανώς καταδέχονται. Μεγάλη βοήθεια επίσης έδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ με το αίσχος που αποκαλεί ντοκυμαντέρ καί έχει τίτλο ¨1821 η γέννηση ενός Έθνους¨. Ως Έθνος είμαστε πολλών χιλιάδων ετών ¨κύριοι¨.
Ένα ακόμη ¨τυχαίο¨ γεγονός αποτελεί η χρηματοδότηση της σειράς από την τράπεζα που αποκαλείται Εθνική. Ας δούμε γενικότερα τα πράγματα βάζοντας πρώτα την αποδόμηση της Ελληνικής οικογένειας και χτυπώντας με την σειρά πρώτα το σχολείο καί έπειτα την Αστυνομία καί τον Στρατό.

Τα δάση τα έκαψαν ώστε να μην έχουμε ούτε που να κρυφτούμε, καί έπειτα έτρεξαν όλοι να κάνουν δωρεές αλεξίσφαιρα και πυροσβεστικά οχήματα παντός τύπου καί καιρού τελευταίας τεχνολογίας. Ας μην έχουν βενζίνη να τα λειτουργήσουν. Αφού γεμίσαμε λοιπόν λαθροπεινασμένους και φτιάξαμε καινούρια σώματα ασφαλείας για να μπορούμε με ευκολία να τα σκοτώνουμε, βλέπε ΔΙ.ΑΣ, αφήνουμε να κατακρεουργηθεί η χώρα από τα χέρια του κάθε αλήτη. Η πλήρης απαξίωση των θεσμών. Ανομία και αναρχία που με θράσος αποκαλούν Δημοκρατία.

Σκοτώνουν για το τίποτα, βιάζουν τις Ελληνίδες, χτυπούν γριές και γέρους και παρακολουθούμε απαθείς. Έχει χαθεί κάθε μέτρο νόμου και τάξης και κατάφεραν να κάνουν τα ίδια μας τα παιδιά να σιχαίνονται αυτό που είναι διότι δεν το γνώρισαν ποτέ. Αδέλφια Έλληνες, το κακό που θα βρει τα παιδιά σας θα είναι πιο μεγάλο από ότι βρήκε εσάς. Φροντίστε να καταλάβετε τους κινδύνους που διατρέχουμε, ιδιαίτερα αν δανειστούμε. Εάν εσείς ακόμη δεν θυμώσατε με όσα διαβάσατε καί συνεχίζετε να έχετε εμπιστοσύνη στους πολιτικάντηδες καί τους παραμυθάδες η περιμένετε θαύματα από τον καναπέ και ούφο από τον ουρανό, τότε είσαστε άξιοι της τύχης σας και ετοιμαστείτε για τις συνέπειες.

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε να ενώσετε κάποια διάσπαρτα κομμάτια στο πάζλ του μυαλού σας। Δεν είναι ο σκοπός μας να επιβάλουμε την γνώμη μας, αλλά να σας μεταφέρουμε τις γνώσεις που αποκτήσαμε από τις πληροφορίες μας. Ο καθένας ας σκεφτεί τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του, την οικογένεια του καί την Πατρίδα του. Ύψωσε με υπερηφάνεια την Σημαία της Πατρίδας μας στο μπαλκόνι σου καί άσε την να κυματίζει όλο τον χρόνο. Ας δείξουμε πως οι Έλληνες είμαστε όλοι ενωμένοι όπως τα δάκτυλα σε μια γροθιά. Δεν υπάρχει αριστερά, δεν υπάρχει δεξιά, μόνον κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα Ιερά. Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία. Τώρα πλέον γνωρίζετε.

Το κείμενο είναι του ΙΩΝ ΕΛΛΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: