Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ



ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

- Το ότι ξαφνικά όλοι οι οι Λαοί της Β. Αφρικής αγανάκτησαν μαζί δεν σου λέει κάτι???
- Το ότι δημιουργήθηκαν εκατοντάδες μέτωπα πολέμου στη Β.Αφρική και χιλιάδες κάτοικοι αυτών των χωρών ταξιδεύουν λαθραίοι σε όλη την Ευρώπη???
- Το ότι πολιτικοί μας (δες Μπουτάρη) αναπολούν και επιζητούν τον πολυπολιτισμό, δεν σου λέει κάτι???
- Το ότι ξαφνικά όλα τα Μ.Μ.Ε προωθούν τον κόσμο έξω σε συγκεντρώσεις κάτι που δεν έκαναν ποτέ (πχ με την 25 Μαρτίου, το ΟΧΙ της 28 Οκτωβρίου, τα Ίμια ακόμα και Αρχαίο Ελληνικές γιορτές όπως Θερμοπυλών, Πλαταιών και Σαλαμίνας) ούτε αυτό σου λέει κάτι???
- Το ότι οι αναρχικοί δεν επιτέθηκαν για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις???
- Το ότι μπροστάρης της εκδήλωσης είναι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ???
- Το ότι αναρχικοί έστηναν καρτέρι σε Έλληνες που κρατούσαν Ελληνικές σημαίες λίγα στενά πιο κάτω από τις πλατείες συγκεντρώσεων???
- Το ότι στηρίζεται από το βόθροindymedia, το ανθελληνικό Σκαι και την Λαθραία Αφρα Αλ Σαλεχ?
- Το ότι το διαφημίζει Μπόμπολας, Λαμπράκης και Αλαφούζος???
- Το ότι υπάρχουν λίγες Ελληνικές σημαίες συγκρίνοντας με το πλήθος κόσμου σε κάθε πλατεία όλων των πόλεων ούτε αυτό σου λέει κάτι???
- Το ότι οι αγανακτισμένοι πολίτες αντιγράφουν μια κίνηση που την ξεκίνησαν οι Ισπανοί (στην Ευρώπη) χωρίς να δουν καν τις επιπτώσεις της???
- Το ότι ο τίτλος ενός βιβλίου του 93χρονου, πρώην διπλωμάτη, Στεφάν Εσέλ: «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!») έδωσε το όνομα «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι) και την σπιθα στους Ισπανούς στη γνωστή κίνηση που μεταλαμπαδεύτηκε τώρα και στην Ελλάδα ούτε αυτό σου λέει κάτι???
- Το ότι ο Στεφαν Εσέλ είναι γαλλο-γερμανοεβραικής καταγωγής, ενώ θεωρείται επιζών του Ολοκαυτώματος ούτε αυτό δεν σου λέει κάτι???
- Το ότι μέσω αυτών των συγκεντρώσεων φέρνουν σε δεύτερη μοίρα την Πατρίδα τους (μιας και ποτέ όλοι αυτοί δεν έχουν κάνει κάτι παρόμοιο για το καλό του Έθνους τους)και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα φύγει το μνημόνιο που ήρθε να τους πάρει τα λεφτά???
- Το ότι μέσα από τα τόσα προβλήματα που μαστίζουν την Πατρίδα μας κάποιοι θεώρησαν σημαντικότερο πρόβλημα το ΔΝΤ από την νέα γενοκτονία των Ελλήνων, την διαστρέβλωση της Ιστορίας μέχρι την κατάργηση της παιδείας και τις συνεχείς προκλητικές στάσεις των γειτονικών χωρών???
- Υπάρχει κάποιος ορθολογιστής που μπορεί να πιστεύει ότι το Δ.Ν.Τ. είναι πιο σημαντικό από την Πατρίδα του???
- Υπάρχει κάποιος Νοήμον Έλληνας πολίτης που πιστεύει ότι αυτό το κίνημα λειτουργεί υπέρ της Ελλάδος και όχι υπέρ της Νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης?

"ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ",
ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ,
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!


Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!
ΗΡΑΚΛΗΣ

1 σχόλιο:

Νίκος Αργυρόπουλος είπε...

Το Κίνημα Αγανακτισμένων είναι μια Θεϊκή ειρηνική παγκόσμια κίνηση,που παλεύει για εξέλιξη όλης της ανθρωπότητας προς την Ένωση του κόσμου, για μια παγκόσμια κοινωνία αγάπης, ειρήνης, δικαιοσύνης. Ώστε όλοι να έχουν καλούς μισθούς και συντάξεις, να μην υπάρχουν άνεργοι και άστεγοι, και όλοι να ρίχνουν τους μισθούς τους στην κοινωνία για να ανθεί η ελεύθερη οικονομία, που συμφέρει σε όλους. nikosargyropoulos.blogspot.com